tiistai 18. elokuuta 2009

Politiikan osaamista

Muistatteko vielä pääministerin ideat Rukan laduilta? Tuosta vaan eläkeikää nostettaisi 3 vuotta. Osoitti mielestäni hyvin johtavien poliitikkojen osaamisen tasoa.

Nyt valtionvarainministeri panee paremmaksi. Kun teollisuutemme romuttuessa sähkön käyttö vähenee, eikä kellään ole vielä tietoa tulevaisuuden suurkäyttäjistä, valtionvarainministeri vetäisee oman ammattitaitonsa kukkasen lomahatustaan. Ei yksi vaan peräti kolme ydinvoimalaa pitäisi maahan rakentaa? Siitäkö meille uusi viennin tukijalka?

Mutta saavatpa sitten taiteilla ja taistella ja viihdyttää meitä maksajia keskenään kaupparuoan ja ravintolaruoan alvista. Palettina 0 % - 22 %, ja kaikki prosentit ja prosentin osat siltä väliltä. Siinä sitä riittää heille ja meille maksajillekin ihmettelyä, vielä muutama viikko.

PS.

Vai olisiko kyseessä sittenkin Espoon siilinjärveläisen yritys kääntää keskustelu vaali- ja puoluekorruptiosta Göbbelmäisen taitavalla vedolla?

4 kommenttia:

Tobe kirjoitti...

En uskalla moittia Mattia, koska se sataa sympatiapisteinä juuri siihen samaan kieroon laariin.Nyt katsotaan onko Matilla viisautta tarttua viisaaseen ehdotukseen 14% alvista tasapuolisesti.Katainen otti riskin julkistamalla sen mitä nyt oikeasti tarvitaan.Hallitussopu on vaarassa ja Matilla aika näyttää olevansa viisas mies.Viisas ymmärtää ettei junaa kannata ajaa seinään vaikka aikanaan niin päätettiin ja kuviteltiin että matkalla joku keksii jarrut.Politiikan osaamista on saada Kepun änkyrät kuriin.Matti on nyt mittarissa..mikähän luku sieltä tulee.

hakki47 kirjoitti...

OrNot

"Politiikan osaamista on saada Kepun änkyrät kuriin." Uskotko todella, että siellä muitakin löytyy? ;-)

Yli 500 miljoonan tarjoaminen S- ja K- puolueitten taustaporukalle tässä tilanteessa ei ole tästä maailmasta. Ei millään prosentilla.

Tobe kirjoitti...

No jos haluat rehellisen vastaukseni olen odottanut vesikielellä maalaisliitto Kepun lopullista katoamista ajanvirtaan.Koska vain meillä Suomessa on tuollainen reliikkipuolue koko euroopasta ainoana!Kansakin on varmaan jotenkin erilaista...siis sanon suoraan umpimielistä ja tulevaisuuden suhteen kyvytöntä luomaan uutta.Koulutus Kepun innoittamana jakautuu moniin hajautettuihin ns. korkeakouluihin joiden opetuksen taso on high schoolia-ei enempää.Meillä ei vaan kertakaikkiaan saa tehdä mitään niinkuin se parasta olisi.Demareilla on omat syynsä jarruttaa just nyt, mutta toivon heidän palaavan Lipposen linjoille ja etsimään yhteyttä markkinamekanismeihin...ne kuitenkin on juuri ne asiat joilla joko noustaan tai pysähdytään.Mutta saas nähdä ehdinkö nähdä Kepukan kaatuvan..enpä usko.Kaatuihan se N-liittokin mahdottomana ja sielläkin on vieläkin komukoita vaikka yli 70 vuotta kokeilua tuotti pelkkää tuskaa ja tappiota.

hakki47 kirjoitti...

OrNot

Kuka sitä nyt valheellisia vastauksia haluaisi? Meillä on kansakuntana monessa suhteessa Kepua kiittäminen. (Toivottavasti sarkasmini tihkuu edes rivien välistä.)