perjantai 29. toukokuuta 2009

Venäläinen sotalaiva ampuu tykkitulta lähellä Suomen rajaa

Venäläinen sotalaiva erehtyi harjoituksissa ampumaan tykkitulta venäläiseen pikkukylään. Onnettomuus tapahtui torstai-iltana Viipurin alueella, lähellä Suomen rajaa. Näin uutisoi YLE vajaa puoli tuntia sitten.

Kuinka lähellä Suomen rajaa, sitä ei ainakaan vielä ole kerrottu. Sen sijaan kerrottiin, että kranaatteja olisi ammuttu jopa 14. Siis ilmeisesti 14 ennen kuin erehdys havaittiin? Vai ammuttiinko kaikkiaan 14 kranaattia ja myöhemmin havaittiin, että oli ammuttu, erehdyksessä?

Mikä erehdys? Sekö, että ammuttiin kylää? Vai sekä, että sotalaiva ampuu Suomen rajan lähistöllä? Vai sekö, että ammuttiin kovilla? Vaiko se, että ammuttiin? Vaiko se, että asiasta kerrotaan? Vaiko se, että siitä tulee tieto vasta noin vuorokauden kuluttua?

Toivottavasti epätoivottavassa tositilanteessa tieto kulkisi vähän nopeammin.

2 kommenttia:

Vox Populi kirjoitti...

Lienee suurin erehdys ollut se, että kerrottiin asiasta ? Tai sitten se, että osuivat väärälle puolelle rajaa ?? Legitiimeja privilegioita vain puolustettiin !

kirkkovene kirjoitti...

"Tai sitten se, että osuivat väärälle puolelle rajaa ?? " Juuri tämän vuoksi olisi äärettömän tärkeää, että tieto kulkisi nopeasti.