tiistai 15. huhtikuuta 2008

Syksyn lehdet

15.9.2008 9.50 | hakki47 | Hyvinvointi, Liikenne, Työelämä, Talous, Asiakaspalvelu ja viestintä, Osaaminen

Näinä aikoina, jolloin kansainvälisiä pankkeja ja lentoyhtiöitä putoaa kuin syksyllä lehtiä on ihailtavaa huomata kuinka voimakkaan miehekkäästi esiintyvät edusmiehemme hallituksessa. “Ei huolta huomisesta”, “kaukana kavala maailma”, “eivät finanssimarkkinoitten laineet tänne lyö”, “maallamme ei ole posttraumaattista tilannetta” ovat ihanan rauhoittava viesti. Nautitaan niistä, kun lehdet putoo.

Pannakseni asioita mittasuhteisiin.

Eiliseen trollikka - kirjoitukseeni pieni lisäys. Googlaamalla lisätietoa löytää mm. siitä, että kyseessä ei ainakaan ole aikansa elänyt tekniikka. Varmaan jonkun asiantuntijankin kannattaisi? Toinen asia, josta julkisten liikennevälineiden osalta olen innoissani, ovat raitiovaunujen lisääntyminen. Viimeisimmällä Helsinkiin toimittaneelle kävi kai vähän huonosti? Ainakaan siitä ei varmasti sille hyvää referenssiä rakentunut. Saksan Mannheimistä tänne hankitut käytetyt ratikat on mielestäni byrokratialta todella luova tapa lisätä kapasiteettia ylimenokauden osalta.

Mutta vielä parempi oivallus mielestäni oli vanhojen ratikoiden valiin Suomessa suunniteltu ja rakennettu matalalattiaviipale. Luonnollisesti sellaisen olemassaolo uutisoitiin näyttävästi noin vuosi (?) sitten. Mutta enpä ole ensimmäistäkään luonnossa bongannut. Miten niille kävi?

Ja autoilijoille tiedoksi. Putoavat lehdet liukastavat raitiotiekiskoja ja pidentävät niiden jarrutusmatkoja.

Pysyvä linkki | 8 kommenttia »

Ei kommentteja: