perjantai 14. maaliskuuta 2008

Puolueilla lemmenpesä

14.3.2008 11.20 | hakki47 | Työelämä

Kanerva pyytää anteeksi. Jippii. Kuinkakohan monta kertaa hän on anteeksi saanut pyytää? Uudessa Suomessa olevan kirjoituksen perusteella aika usein. Ikävintä asiassa on, että uskon mielummin kirjoitusta kuin Kanervan anteeksipyyntöä. Ihme sekin, että Ike ei suin surminkaan muista mitään näitten viestien sisällöstä. Uskokoon ken haluaa.
Jos asiaa katsoo tekstiviestien ja muun ehdottelun kulloisenkin kohteen kannalta, ehdottelu saattaa helposti muuttua häiritseväksi. Jopa 200 kertaa häiritseväksi. Kun Kanervalla on ministeriasema ja hän tekee töitä Suomen Tasavallan ulkoministeriössä ja hallituksessa, ei kaukana ole syytös työpaikkakiusaamisesta. Ei siis Kanervan vaan niitten naisten, jotka kulloinkin ovat saaneet Iken syttymään.

Mutta ei tämä asia tästä kuitenkaan mihinkään muutu. Jos muistaa kuinka kauan Kataisen “suuttuminen” kesti ja kuin iloisesti herrat Vanhanen ja Kanerva asiaa tiedotustilaisuudessaan ensi alkuun käsittelivät on kunkin meistä ymmärrettävä, että “herroilla on herrojen huvit”. Normaalin kansalaisen arvomaailma ei sitä saata tavoittaa. Ja Kanerva ei eroa, koska silloin myös pääministerin pitäisi moista harkita.
Ja jos vielä vaivautuu muistamaan eduskunnassa kohistusta selvityksestä, joka väitti talon olevan sukupuolisen häirinnän tyyssija, ei voi kuin ihmetellä poliitikkojemme toilailuja.

Varsinaista “bordellia” meidän rahoillamme pyöritetään.

Pysyvä linkki | 3 kommenttia »

Ei kommentteja: