torstai 24. tammikuuta 2008

Uusi torjuntavoitto länsirintamalta – antakaa kaikkien kellojen soida

24.1.2008 8.11 | hakki47 | Työelämä, Politiikka

Kyllä meidän maalla ja sen demokratialla menee hyvin, kun meillä on näin dynaamisen progressiivinen, proaktiivinen, asiantunteva ja kaikkien meidän suomalaisten puolta pitävä pääministeri ja hallitus. Sääli, että se samalla raunioittaa tämän maan kehityksen. Mutta varmasti tämä palvelee jotain korkeampaa ja ylevämpää päämäärää.

En aseta ilmasto-, päästö yms. tavoitteita sinänsä kyseenalaiseksi. Enkä välttämättä edes tasoja. Mutta tämä johtamistaidon osoitus on suoraan sientenkasvatuksen oppikirjasta ja tosiasioiden tunnustamisen taso persiistä. Huolestuttavinta tässä on se, että ellen ihan väärässä ole, ja sitäkin jopa omasta mielestäni tapahtuu ;-) , he eivät ymmärrä itse osaamattomuuttaan. Myöntämisestä nyt puhumattakaan.

Ja onhan tietysti myös mahdollista, että YLE tai VATT tai molemmat arvioivat tilanteen väärin.

”YLE Uutiset on saanut kopion VATTin mallilaskelmien tulosraportista. Raportti ei ole julkinen. Sitä ei ole haluttu julkistaa, sillä vihreiden ja keskustan vastuuministerit pitävät laskelmia keskeneräisinä ja tuloksia “epätarkoituksenmukaisina”. VATT on päätynyt laskelmissaan osin synkempiin arvioihin kuin mitä hallitus on kertonut.”

PS

Missäköhän määrin, hallitus on tykönänsä esimerkiksi harkinnut kehitysavun ja päästörajoitusten vaikutusten samanlaisuutta tai vaihtoehtoisuutta?

Pysyvä linkki | 4 kommenttia »

Ei kommentteja: